WANDELEN EN FIETSEN

Op de Veluwe kunt u fantastische wandelingen en fietstochten maken. Het is heerlijk om al wandelend of fietsend in de mooie natuurgebieden op pad te gaan.

WANDELEN

Er zijn meer dan 25 wandelroutes beschikbaar. Als wandelaar zie je meer en kun je kijkpauzes inlassen of gezellig met de picknickmand voor onderweg genieten van de bossen, heidevelden, etc. U kunt ook bijvoorbeeld een tour boeken met de boswachter om wild te spotten.

Tips voor wandelroutes
1. 10 wandelroutes op de Veluwe
2. Mooie wandelroutes – Topparken
3. Nationaal park de Hoge Veluwe – wandelroutes

Wandelen met de hond

Wat is er leuker dan met uw hond een mooie wandeling te maken. U doet uw hond geen groter plezier. Uw hond heeft tenslotte ook vakantie. Naast Landgoed Scheleberg ligt een prachtig bos waar u kunt wandelen met de hond. Er zijn op de Veluwe meerdere hondenlosloopgebieden. Via onderstaande link kunt u bekijken waar hondenlosloopgebieden op de Veluwe zijn.

informatie toegankelijkheid staatsbosbeheer

Tips voor een weekendje weg met de hond

FIETSEN
Al fietsende de mooie natuur van de Veluwe en omgeving verkennen zorgt voor een onvergetelijke vakantiedag. U kunt op de bonnefooi, via bestaande fietsroutes of met behulp van het fietsknooppuntennetwerk uw eigen fietsroute bepalen. In het Nationale Park de Hoge Veluwe kunt u (gratis) gebruik maken van de zgn. “witte fietsen”. Meer informatie kunt u verkrijgen via onderstaande link. Op Landgoed Scheleberg, waar ons vakantiehuis is gesitueerd, kunt u fietsen huren.

Witte fietsen

informatie witte fietsen


Tips voor fietsroutes
1. visitveluwe – fietsroutes
2. fietsnetwerk
3. fietsroutes – landgoed scheleberg